Wij lossen gegarandeerd al uw plaagdierproblemen op! Neem vandaag nog contact op.

Ratten

Plaagdieren zoals ratten zijn vervelend zijn als ze je leef-/ bedrijfsruimte binnengaan. Ze kunnen ziektes bij zich dragen en vlooien of teken bij u thuis of bij uw bedrijf binnen brengen. Ze beschadigen draden en kunnen andere schade toebrengen aan uw eigendom. Helaas kan het moeilijk zijn om van ze af te komen, omdat ze snel voortplanten en door de kleinste gaatjes kunnen komen. 

Wij werken volgens het Integrated Pest Management (IPM). Dit systeem concentreert zich niet alleen op de bestrijding, maar is gefocust op het voorkomen van plaagdieren. Naast de bestrijdingsacties zullen wij logistieke, bouwkundige en hygiënische problemen analyseren, rapporteren en elimineren. 

Met dit systeem kiest u dus niet alleen voor een duurzame geld besparende oplossing, maar ook een beheersplan met minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen en een maximaal resultaat. Onze aanpak voldoet uiteraard aan de nieuwste eisen van de auditerende instanties op het gebied van o.a. HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000, M&S, TESCO en AIB.

Neem voor advies vandaag nog contact met ons op.