Plaagdier bestrijding

Last van plaagdieren in of rond uw bedrijf?
Wij lossen het probleem graag voor u op!

Wij zijn expert op het gebied van plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding. Ons ervaren team heeft vele technieken geperfectioneerd voor het detecteren, weren en bestrijden van de verschillende soorten ongedierte zoals muizen, ratten, wespen, kakkerlakken, motten en mieren.

Wij kiezen de juiste aanpak en techniek op basis van het soort plaagdier dat actief is en geven u advies over de mogelijkheden. We hebben een breed scala aan opties voor de preventie en bestrijding van het plaagdier waar u last van heeft, waaronder milieuvriendelijke alternatieven.

Integrated Pest Management

Voorkomen is beter dan genezen!

BPCF is uw expert in plaagdierbestrijding en werkt volgens het Integrated Pest Management (IPM). Dit systeem concentreert zich niet alleen op de bestrijding maar is gefocust op het voorkomen van plaagdieren. Naast de bestrijdingsacties zullen wij logistieke, bouwkundige en hygiënische problemen analyseren, rapporteren en elimineren.  Na deze inspectie wordt er een plaagdierbeheersplan opgesteld. Aan de hand van dit plan zullen wij vervolgens maatregelen nemen om uw probleem aan te pakken.

Met dit systeem kiest u dus niet alleen voor een duurzame geld besparende oplossing, maar ook een beheersplan met minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen en een maximaal resultaat. Onze aanpak voldoet uiteraard aan de nieuwste eisen van de auditerende instanties op het gebied van o.a. HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000, M&S, TESCO en AIB.

Lees hier meer over Integrated Pest Management

Digitaal logboek

Onderdeel van het plaagdierbeheersplan is ons digitale logboek. Hierin kunt u het advies van onze expert terugvinden, de plattegrond van uw locatie met daarop aangegeven waar bijvoorbeeld de vallen zich bevinden.

Na ieder bezoek plaatsen wij een gedetailleerd rapport met alle opmerkingen die er op dat moment zijn. U kunt precies zien waar de eventuele plaagdieren zich bevinden, of ze gevangen zijn en of er al een afname is. Ook komen er adviezen in het digitale logboek met fotorapportages en hygie╠łnische en bouw- kundige adviezen. U kunt vanuit het logboek ook meldingen aan ons doorgeven, zodat wij daar actie op kunnen ondernemen.

Ons gedreven team draagt zorg voor een plaagdierbeheersplan naar uw wens. Uw wensen zullen de rode draad voor onze werkzaamheden vormen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Log hier in op uw digitale logboek